Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Sonic Runners Türkçe yama

24.07.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfaya girdiyseniz, büyük olasılıkla çalışan bir türkçe yama arıyorsunuz Sonic Runners. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Bu dosya rumuzlu yazara aittir UP7.

Oyun için türkçe yama metni Sonic Runners (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 23 mb
Çeviri yazarları: UP7
Oyun açıklaması:
AND ve iOSta yayınlanan Sonic Runners, platform ve sonsuz koşucu türünün unsurlarını birleştiren bir arcade oyunudur. Oyun, Seganın kurum içi ekibi tarafından geliştirildi ve mikro dönüşümlü oynaması ücretsiz bir modelde mevcut.

İndirme sayısı:
8023
Yayın yılı:
2015





Sonic Runners oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Sonic Runners dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Sonic Runners klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Sonic Runners ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Sonic Runners oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Sonic Runners içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Sonic the Hedgehog 2022 (çalışma adı), Seganın popüler platform oyunu serisinin bir sonraki bölümüdür.
Heyecan verici bir sihir, terör ve macera diyarına ev sahipliği yapan bu çok oyunculu çevrimiçi rol yapma oyununda en derin zindan emekleme susuzluğunuzu giderin.
Sonic Dash 2: AND ve iOS için Sonic Boom, SEGAnın amiral gemisi karakterlerinden biri olan Sonic adlı sempatik bir kirpi içeren en çok satan sonsuz koşu oyununun devamını getiriyor.
Köşe Yarışı çılgın bir yarış. Başlangıçta, her biri ne pahasına olursa olsun kazanmak isteyen, inanılmaz derecede süslü ve gülünç on yaratık var.
Giana Sisters: PC, PS4 ve XONE için Dream Runners, The Great Giana Sistersın piyasaya çıktığı 1987de başlatılan platform oyunları serisinin bir başka bölümüdür.
Yorumlar
Yorum ekle