Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

GoJoe Pogo Türkçe yama

08.05.2022
Güncel ve çalışan bir türkçe yama arıyorsanız, GoJoe Pogo, doğru yere geldiniz. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Bu dosya rumuzlu yazara aittir The Company.

Oyun için türkçe yama metni GoJoe Pogo (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 18 mb
Çeviri yazarları: The Company
Oyun açıklaması:
GoJoe, Travelling Circus şehre inerken annem tarafından tekrar cezalandı. Ama yine de kontrol etmek için gizlice kaçar. Big Topun içinde terle dolu kocaman bir topla karşılaşır.

İndirme sayısı:
10697
Yayın yılı:
2003





GoJoe Pogo oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) GoJoe Pogo dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales GoJoe Pogo klasörüne koyun.

3. Türkçe yama GoJoe Pogo ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


GoJoe Pogo oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve GoJoe Pogo içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Parkan. Demir Strateji, savaş robotu simülatörü ve gerçek zamanlı stratejinin mükemmel bir karışımıdır.
Togopogo adasında Birinci Kral Macius ile harika eğlence!!! Küçük Kral Macius çizgi film serisinin cana yakın karakterleri sizi fantastik oyunda yer almaya davet ediyor!
Circus Electrique, ekonomik strateji unsurlarına sahip bir RPGdir. Bağımsız bir Zen Studios ekibi tarafından geliştirildi ve Sabre Interactive tarafından yayınlandı.
Oyun Smakkaball bir arenada oynanır ve arenada hak iddia etmek, rakibinizden daha fazla arenaya "sahip olmak" için oynarsınız.
Zamana karşı umutsuz bir koşuşturma içinde, oyuncular, zombilerle dolu bir şehre gizlice çalışan bir nükleer bomba sokmak için polise yardım etme gibi beklenmedik bir görevi üstlenirler.
Yorumlar
Yorum ekle