Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Battle of Giants: Mutant Insects Türkçe yama

13.03.2023
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Oyun için türkçe yama sunuyoruz Battle of Giants: Mutant Insects! Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Şu anda mevcut türkçe yama MESMERiZE.

Oyun için türkçe yama metni Battle of Giants: Mutant Insects (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 26 mb
Çeviri yazarları: MESMERiZE
Oyun açıklaması:
Devler Savaşı: Mutant Böcekler, Ubisoft şirketi tarafından oluşturulan ilginç bir oyun serisinin bir başka bölümüdür. Bu kez Fransız oyun geliştiricisi, doğrudan bir çocuğun kabusundan alınmış dev canavarları içeren bir dövüş oyunu hazırladı.

İndirme sayısı:
8993
Yayın yılı:
2010





Battle of Giants: Mutant Insects oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Battle of Giants: Mutant Insects dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Battle of Giants: Mutant Insects klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Battle of Giants: Mutant Insects ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Battle of Giants: Mutant Insects oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Battle of Giants: Mutant Insects içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Combat of Giants: Dinosaurs 3D, Nintendo 3DS taşınabilir konsol için geliştirilen Combat of Giants serisinin ilk bölümüdür.
Devler Savaşı: Dinozorlar, dinozor savaşçılarının yer aldığı bir kavga oyunudur.
Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutants in Manhattan, dövüş oyunu öğeleri ve Teenage Mutant Ninja Turtles serisinin PC, PS4 vb.
Mutant Football League: Dynasty Edition, üç boyutlu bir atari sporu oyunudur.
En son maceralarında TMNTye katılın. İster NYC sokaklarında Foot Ninjalarla savaşsınlar, ister Triceraton üssüne sızsınlar, her zaman aksiyon mu arıyorlar yoksa aksiyon onları mı arıyor?
Yorumlar
Yorum ekle