Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Tokyo Xtreme Racer 3 Türkçe yama

30.07.2022
Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız Tokyo Xtreme Racer 3. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Şu anda mevcut türkçe yama EMBRACE.

Oyun için türkçe yama metni Tokyo Xtreme Racer 3 (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 1 mb
Çeviri yazarları: EMBRACE
Oyun açıklaması:
2001de Tokyo Xtreme Racer Zero, oyunculara Tokyonun otoyollarını parçalama fırsatı verdi. Şimdi iki yıl sonra, Tokyo Xtreme Racer 3, Yokohama, Osaka ve Nagoya otoyollarını ekleyerek toplam yol uzunluğunu bir canavara 200 mile çıkarıyor.

İndirme sayısı:
8147
Yayın yılı:
2003





Tokyo Xtreme Racer 3 oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Tokyo Xtreme Racer 3 dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Tokyo Xtreme Racer 3 klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Tokyo Xtreme Racer 3 ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Tokyo Xtreme Racer 3 oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Tokyo Xtreme Racer 3 içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Tokyo Xtreme Racer DRIFT 2, oldukça kapsamlı bir araba yarışı serisinin başka bir parçasıdır ve TXR DRIFT mini serisinin ilk baskısında sunulan fikirlerin doğrudan geliştirilmesidir.
AMF Xtreme Bowling 2006, son derece başarılı bir diziyi takip ediyor ve etrafında bir katil oyun ile bowling simülasyonunun en iyi ve en gerçekçisini getiriyor.
Tokyo Xtreme Racer DRIFT, Land of Cherry Blossomsta özellikle popüler olan kült serisinin bir sonraki bölümüdür.
Tokyo Xtreme Racer: Zero, Kiraz Çiçeği Ülkesinde en büyük popülariteye sahip ünlü yarışçı serisinin bir başka parçasıdır.
Dead or Alive: Xtreme 3, Dead or Alive serisinin bir başka bölümüdür.
Yorumlar
Yorum ekle