Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Warplanes: WW1 Sky Aces Türkçe yama

12.09.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfaya girdiyseniz, büyük olasılıkla çalışan bir türkçe yama arıyorsunuz Warplanes: WW1 Sky Aces. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Bu dosya rumuzlu yazara aittir DVT.

Oyun için türkçe yama metni Warplanes: WW1 Sky Aces (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 22 mb
Çeviri yazarları: DVT
Oyun açıklaması:
WW1 Sky Aces, Warplanes serisinin ikinci bölümünün, yani stratejik unsurlara sahip yetenekli uçuş simülatörlerinin alt başlığıdır. Serinin bir önceki bölümünde olduğu gibi, yapım ücretsiz oynanabilir bir modelde dağıtılıyor ve portföyünde The Pirate, Zombie Defense ve Hex Commander gibi markalara sahip bağımsız bir Polonya stüdyosu Home Net Games tarafından geliştirildi.

İndirme sayısı:
10516
Yayın yılı:
2019





Warplanes: WW1 Sky Aces oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Warplanes: WW1 Sky Aces dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Warplanes: WW1 Sky Aces klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Warplanes: WW1 Sky Aces ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Warplanes: WW1 Sky Aces oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Warplanes: WW1 Sky Aces içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Red Wings: Aces of the Sky, Birinci Dünya Savaşı arcade tarzı bir uçuş aksiyon oyunudur.
Warplanes: Battles over Pacific, Polonyalı bağımsız stüdyo Home Net Games tarafından yaratılan, Warplanes: WW1 Fightersın devamı niteliğindeki serinin bir sonraki bölümü olan bir uçuş simülasyonudur.
Squadron, Aces of the Luftwaffe serisinin ikinci bölümünün alt başlığıdır.
Aces over Europe, Great War Planes adlı bir dizi uçuş simülatörünün parçası olan Aces of the Pacificten sonraki ikinci Dynamix oyunudur.
World of Warplanes, oynaması ücretsiz modele ve mikro ödemelere dayalı bir hava MMO oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle