Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Alien Breed Trilogy Türkçe yama

28.01.2023
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Alien Breed Trilogy. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz.

Oyun için türkçe yama metni Alien Breed Trilogy (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 4 mb
Çeviri yazarları: JMP
Oyun açıklaması:
Alien Breed Trilogy, epik bir anlatı, akıllı uzaylı düşman sürüleri, yüksek etkili silahlar ve zengin ortamlar ile çok saygı duyulan bir seriyi yeniden canlandırıyor;

İndirme sayısı:
10141
Yayın yılı:
2011





Alien Breed Trilogy oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Alien Breed Trilogy dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Alien Breed Trilogy klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Alien Breed Trilogy ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Alien Breed Trilogy oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Alien Breed Trilogy içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
2010 yılı boyunca Alien Breed serisi, dünyanın dört bir yanındaki oyunculara gergin anlar, ateşli çatışmalar ve kooperatif katliamı yaşattı.
Alien Breed Impact, destansı bir hikaye, son derece zeki uzaylı düşman sürüleri, yüksek etkili silahlar, son derece ayrıntılı ve zengin ortamlar ile çok saygı duyulan bir franchiseı yeniden
Braveland Trilogy, şu başlıkları içeren RPG unsurlarına sahip üç sıra tabanlı strateji oyununun bir derlemesidir: Braveland, Braveland Wizard ve Braveland Pirate.
İster Fableda tamamen yeni olun, ister seriyi Xbox 360ta yeniden deneyimlemek istiyorsanız, Fable Trilogy, Albionun harika dünyasına tamamen dalmak isteyen herkes için olmazsa olmazlardan.
Uzaylı efsanesinin üçüncü bölümünün yayınlanmasından dört yıl sonra, Acclaim Entertainment, Inc.
Yorumlar
Yorum ekle