Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Skyjacker Türkçe yama

15.07.2022
Oyunun güncel sürümü için türkçe yamayı buradan indirebilirsiniz Skyjacker. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Şu anda mevcut türkçe yama pHrOzEn HeLL.

Oyun için türkçe yama metni Skyjacker (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 16 mb
Çeviri yazarları: pHrOzEn HeLL
Oyun açıklaması:
"Skyjacker", "Abyss Lights" kitap serisinden orijinal IPye dayalı bir 3D uzay simülasyon oyunudur. Gelişmiş fizik ve genişletilmiş uzay gemisi özelleştirmesi, oyun sırasındaki yenilikleri geliştirir.

İndirme sayısı:
9639
Yayın yılı:
2023





Skyjacker oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Skyjacker dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Skyjacker klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Skyjacker ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Skyjacker oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Skyjacker içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Abyss Lights: Frozen Systems, efsanevi eski başlıklar olan FreeSpace ve Wing Commander tarzında birinci şahıs görüş moduna sahip bir uzay savaşı simülatörüdür.
Tirian, ekranın kenarından gelen bir düşman dalgasında hayatta kalmak için bir uzay aracının kontrolünü aldığımız ve ardından sahnenin sonunda son derece güçlü bir patronu yendiğimiz klasik iki
Blast Radius, bir uzay gemisi rolünü üstlendiğimiz ve düşman kuvvetlerine karşı bir dizi görevde yer aldığımız bir arcade uzay nişancı oyunudur.
SOL: Exodus, modern grafik teknolojisinin gücünden yararlanan, devasa sermaye gemileri, uzay gemisi orduları ve güzel işlenmiş gezegen savaş alanlarını içeren destansı uzay savaşlarını aksiyon dolu,
Starlink: Battle for Atlas for SWITCH, XONE ve PS4, Ubisoft tarafından geliştirilen uzay gemisi modellerine dayalı bir aksiyon oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle