Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Cadence of Hyrule: Crypt of the NecroDancer Featuring The Legend of Zelda Türkçe yama

17.07.2022
Web sitemizden indirebileceğiniz oyunun en son sürümü için türkçe yama metnini dikkatinize sunuyoruz TurkceYama22.COM tamamen ücretsiz. Bu test edilmiş türkçe yamayı yükledik Cadence of Hyrule: Crypt of the NecroDancer Featuring The Legend of Zelda. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir DEFJAM, yakında bu oyun için daha fazla dosya eklemeye çalışacağız!

Oyun için türkçe yama metni Cadence of Hyrule: Crypt of the NecroDancer Featuring The Legend of Zelda (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 24 mb
Çeviri yazarları: DEFJAM
Oyun açıklaması:
Cadence of Hyrule: The Legend of Zeldanın yer aldığı Crypt of the NecroDancer, iki yapımın birleşimidir. Crypt of the NecroDancerdan bilinen mekanikler, The Legend of Zelda döngüsünden bilinen dünyaya getirilir.

İndirme sayısı:
10570
Yayın yılı:
2019





Cadence of Hyrule: Crypt of the NecroDancer Featuring The Legend of Zelda oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Cadence of Hyrule: Crypt of the NecroDancer Featuring The Legend of Zelda dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Cadence of Hyrule: Crypt of the NecroDancer Featuring The Legend of Zelda klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Cadence of Hyrule: Crypt of the NecroDancer Featuring The Legend of Zelda ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Cadence of Hyrule: Crypt of the NecroDancer Featuring The Legend of Zelda oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Cadence of Hyrule: Crypt of the NecroDancer Featuring The Legend of Zelda içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Büyücü Vaati, Prenses Zeldayı taşlamak için çevirdiğinde, Hyrule Kralı, Linki onu hiç hayal etmediği yerlere götürecek bir arayışa gönderir.
Curse of the NecroDancer, roguelike RPGnin özelliklerini bir dans oyunuyla birleştiren benzersiz bir bağımsız oyundur.
The Legend of Zelda serisinden Link, Zelda, Midna ve diğer karakterler gibi üst düzey güçlü Dynasty Warriors tarzı hareketler kullanarak tüm düşman lejyonlarını kesin.
The Legend of Zelda: Skyward Sword for Wii bir aksiyon-macera oyunudur ve The Legend of Zelda serisinin bu konsol için yayınlanan ikinci bölümüdür.
Curse of the Necrodancer, Roguelike RPGnin özelliklerini bir dans oyunuyla birleştiren benzersiz bir bağımsız oyundur.
Yorumlar
Yorum ekle