Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Izle Türkçe yama

05.06.2022
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Izle. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz.

Oyun için türkçe yama metni Izle (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 11 mb
Çeviri yazarları: MiRACLE
Oyun açıklaması:
Izle, Area Effect stüdyosu tarafından geliştirilen, fantastik bir ortamda bir aksiyon-RPGdir; başlık, birkaç yıl boyunca basit mobil yapımları piyasaya sürdükten sonra ekibin ilk büyük projesidir.

İndirme sayısı:
8390
Yayın yılı:
2023





Izle oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Izle dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Izle klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Izle ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Izle oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Izle içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Fear Effect Reinvented, 2000 yılında PlayStation 1 için piyasaya sürülen Kronos Digital Entertainment tarafından oluşturulan Fear Effectin yeniden yapımıdır.
Area 51, ABD hükümetlerinin en gizli ve güvenli askeri tesisinde geçen tek aksiyon dolu 1.
Mass Effect: PC, PS4 vb. için Andromeda, BioWare tarafından birkaç yıl önce başlatılan aksiyon-RPG serisinin bir başka bölümüdür.
UFC: Thowdown, gerçek hayattaki karma dövüş sanatlarını, izle ve öde tarzında muhteşem bir şekilde tasvir ediyor;
Midway Studios Austin tarafından geliştirilen BlackSite: Area 51, first person shooter (FPS) türünü yeniden tanımlayacak yeni nesil bir oyundur.
Yorumlar
Yorum ekle