Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Langrisser I & II Türkçe yama

09.05.2023
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Langrisser I & II. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz.

Oyun için türkçe yama metni Langrisser I & II (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 12 mb
Çeviri yazarları: XOR37H
Oyun açıklaması:
Langrisser I & II, 1991de başlayan, jRPG unsurlarıyla zenginleştirilmiş sıra tabanlı bir strateji oyunu serisinin ilk iki bölümünün yeniden yapılanmalarının bir derlemesidir.

İndirme sayısı:
10581
Yayın yılı:
2020





Langrisser I & II oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Langrisser I & II dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Langrisser I & II klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Langrisser I & II ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Langrisser I & II oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Langrisser I & II içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Utawarerumono: Prelude to the Fallen, görsel roman macera oyununu (diğerlerinin yanı sıra iki boyutlu elle çizilmiş çizimler şeklinde aktarılan karmaşık bir senaryo) karmaşık bir sıra tabanlı oyunla
Faeria, sıra tabanlı strateji unsurlarıyla zenginleştirilmiş bir kart oyunudur.
Braveland Trilogy, şu başlıkları içeren RPG unsurlarına sahip üç sıra tabanlı strateji oyununun bir derlemesidir: Braveland, Braveland Wizard ve Braveland Pirate.
Anno History Collection, Anno serisinin ilk dört bölümünün yenilenmiş versiyonlarının bir derlemesidir.
Age of Wonders III: PC için Eternal Lords, Triumph Studio tarafından geliştirilen popüler sıra tabanlı strateji oyunları serisinin beşinci bölümünün ikinci büyük genişletmesidir (ilk genişleme Golden
Yorumlar
Yorum ekle