Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

DEVICE 6 Türkçe yama

24.03.2022
Bu sayfada türkçe yamayı indirebilirsiniz DEVICE 6. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz.

Oyun için türkçe yama metni DEVICE 6 (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 25 mb
Çeviri yazarları: DVT
Oyun açıklaması:
DEVICE 6, diğerleri arasında Year Walk ve Beat Sneak Bandit ile bir ekip olan İsveçli stüdyo Simogo tarafından iOS için geliştirilen bir mobil maceradır.

İndirme sayısı:
9684
Yayın yılı:
2013





DEVICE 6 oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) DEVICE 6 dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales DEVICE 6 klasörüne koyun.

3. Türkçe yama DEVICE 6 ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


DEVICE 6 oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve DEVICE 6 içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Last Year, bağımsız stüdyo Elastic Games tarafından geliştirilen ve Kickstarterdaki başarılı bir kitle fonlaması kampanyası sayesinde PCye getirilen bir hayatta kalma korku oyunudur.
One Button Travel, etkileşimli kurgu olarak da bilinen soyut, anlatısal bir macera oyunudur.
Bandit Simulator, aynı zamanda Ancient Space, Hard West veya Phantom Doctrine gibi oyunlardan da sorumlu olan bağımsız Polonya stüdyosu CreativeForge Games tarafından geliştirilen simülasyon, gizli
Beat Saber, mobil cihazlarda piyasaya sürülen, iyi karşılanan Chameleon Rundan sorumlu bağımsız bir Çek stüdyosu olan Hyperbolic Magnetism tarafından geliştirilen bir ritim oyunudur.
Beat Sneak Bandit, gizlilik unsurlarıyla zenginleştirilmiş, iOSta yayınlanan bir arcade müzik oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle