Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Handball 16 Türkçe yama

10.01.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Güncel ve çalışan bir türkçe yama arıyorsanız, Handball 16, doğru yere geldiniz. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Bu dosya rumuzlu yazara aittir pHrOzEn HeLL.

Oyun için türkçe yama metni Handball 16 (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 6 mb
Çeviri yazarları: pHrOzEn HeLL
Oyun açıklaması:
PC, X360 vb. için Hentbol 16, hentbola ayrılmış yeni oyun serisinin ilki olan bir spor simülasyonudur. Bigben Interactive tarafından geliştirilen, How to Survive serisiyle ünlü EKO Software tarafından geliştirilen Handball 16, aynı distribütör tarafından yayınlanan ancak farklı bir stüdyo tarafından oluşturulan IHF Handball Challengeın devamı niteliğindedir.

İndirme sayısı:
9687
Yayın yılı:
2015





Handball 16 oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Handball 16 dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Handball 16 klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Handball 16 ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Handball 16 oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Handball 16 içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Total Extreme Wrestling 2007, güreş dövüşlerinin organizasyonel yönünü sunan spor yöneticileri serisinin üçüncü oyunudur.
IHF Hentbol Mücadelesinin yayınlanmasından bir yıldan biraz fazla bir süre sonra Neutron Games, döngünün ikinci bir bölümünü yarattı.
Hentbol 21, bir hentbola adanmış tanınmış spor oyunları serisinin bir başka bölümüdür.
Zorlukla karşılaştık ve büyük rüyayı gerçekleştirmek istiyoruz: aksiyon yüklü, heyecan verici ve eğlenceli bir spor oyunu – Saf Hentbol!
PC için Master X Master, popüler MOBA alt türüne ait hibrit bir MMO oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle