Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Scania Truck Driving Simulator Türkçe yama

10.04.2023
Oyunun güncel sürümü için türkçe yamayı buradan indirebilirsiniz Scania Truck Driving Simulator. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz.

Oyun için türkçe yama metni Scania Truck Driving Simulator (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 22 mb
Çeviri yazarları: Black_X
Oyun açıklaması:
Bu son derece ayrıntılı Scania R-serisi simülasyonu ile yollardaki en ikonik kamyonlardan birinin direksiyonuna geçin. Kamyonculuğu seven herkesin ilgisini çekecek şekilde tasarlanmış bu benzersiz video oyunu ve simülasyon karışımında simülasyon gerçekliği en uç noktaya itiliyor!

İndirme sayısı:
10239
Yayın yılı:
2012





Scania Truck Driving Simulator oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Scania Truck Driving Simulator dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Scania Truck Driving Simulator klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Scania Truck Driving Simulator ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Scania Truck Driving Simulator oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Scania Truck Driving Simulator içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Special Vehicles Simulator, oyuncunun birçok farklı arabanın direksiyonuna oturduğu ve kendisine verilen görevleri gerçekleştirdiği bir simülasyon yarış oyunudur.
American Truck Simulator: Colorado, American Truck Simulatorın altıncı büyük eklentisidir.
Euro Truck Simulator 2: Beyond the Baltic Sea, 2012de yayınlanan Euro Truck Simulator 2 kamyon simülatörünün beşinci büyük genişletmesidir.
Driving Simulator 2009, Lightrock Entertainment geliştirme ekibinin büyük bir şehirde modern bir binek otomobilin sürüş koşullarını gerçekçi bir şekilde yeniden oluşturma girişimidir.
Excalibur Publishing Limited, size Euro Truck Simulator SCS Softwarein yaratıcılarından UK Truck Simulatorı getiriyor.
Yorumlar
Yorum ekle