Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Samurai Warriors Chronicle 3 Türkçe yama

05.05.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Güncel ve çalışan bir türkçe yama arıyorsanız, Samurai Warriors Chronicle 3, doğru yere geldiniz. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir REVENGE, yakında bu oyun için daha fazla dosya eklemeye çalışacağız!

Oyun için türkçe yama metni Samurai Warriors Chronicle 3 (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 24 mb
Çeviri yazarları: REVENGE
Oyun açıklaması:
PSV ve 3DSde yayınlanan Samurai Warriors Chronicle 3, Samurai Warriors serisinin bir sonraki bölümüdür. Serinin önceki bölümlerinden ve Dynasty Warriors, Hyrule Warriors veya Warriors Orochi gibi başlıklardan bilinen Omega Force stüdyosu, üretimden sorumludur.

İndirme sayısı:
10290
Yayın yılı:
2014





Samurai Warriors Chronicle 3 oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Samurai Warriors Chronicle 3 dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Samurai Warriors Chronicle 3 klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Samurai Warriors Chronicle 3 ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Samurai Warriors Chronicle 3 oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Samurai Warriors Chronicle 3 içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Samurai Warriors 4: Empires, PS4, PS3 ve PSV için üçüncü şahıs bir hack n slash oyunu ve Omeganın popüler serisinin dördüncü bölümünün üçüncü baskısı (diğerleri Samurai Warriors 4 ve Samurai Warriors
Samurai Warriors: Katana, 2004 yılında piyasaya sürülen ürün tarafından başlatılan başlık serisinin temsilcilerinden biridir.
Samurai Warriors: Sanada Maru, Koei Tecmo tarafından yayınlanan amiral gemisi aksiyon oyunları serisinin bir başka bölümüdür.
Samurai Warriors 5, 2004 yılında başlayan slasher serisinin taktik unsurlarla zenginleştirilmiş beşinci oyunudur.
Samurai Warriors 3, popüler oyun serisinin tek Wii sürümüdür. Bu sefer, Koeinin yaratıcıları tamamen yeni bir tarih kullandılar ve savaş mekaniğini modernize ederek Nintendo konsolunun yeteneklerine
Yorumlar
Yorum ekle