Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Mutant Storm Reloaded Türkçe yama

28.07.2022
Oyun için türkçe yama sunuyoruz Mutant Storm Reloaded! Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz.

Oyun için türkçe yama metni Mutant Storm Reloaded (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 7 mb
Çeviri yazarları: AH-Team
Oyun açıklaması:
Mutant Storm Reloaded, Blakkidooda ustalaşmak isteyenler için resmi eğitim alanlarını içeriyor - Patlatma Sanatı. Tıpkı dövüş sanatlarında olduğu gibi beyaz kuşakla başlıyorsunuz ve ilerledikçe daha yüksek kemerler kazanıyorsunuz.

İndirme sayısı:
10659
Yayın yılı:
2005





Mutant Storm Reloaded oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Mutant Storm Reloaded dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Mutant Storm Reloaded klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Mutant Storm Reloaded ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Mutant Storm Reloaded oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Mutant Storm Reloaded içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutants in Manhattan, dövüş oyunu öğeleri ve Teenage Mutant Ninja Turtles serisinin PC, PS4 vb.
Teenage Mutant Ninja Turtles: Danger of the Ooze, Nickelodeonun popüler Teenage Mutant Ninja Turtles animasyon programının 2.
Warhammer Age of Sigmar: Storm Ground, 2015 yılında kült Warhammer Fantasy Battleın yerini alan minyatür savaş oyunu Warhammer Age of Sigmarın lisansını kullanan sıra tabanlı bir stratejidir.
En son maceralarında TMNTye katılın. İster NYC sokaklarında Foot Ninjalarla savaşsınlar, ister Triceraton üssüne sızsınlar, her zaman aksiyon mu arıyorlar yoksa aksiyon onları mı arıyor?
Teenage Mutant Ninja Turtles: Turtles in Time Re-Shelled, Teenage Mutant Ninja Turtlesın yer aldığı bir kült dövüş oyunu serisinin ikinci bölümünün yeniden yapımı.
Yorumlar
Yorum ekle