Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

The Amazing Race Türkçe yama

12.02.2022
Web sitemizden indirebileceğiniz oyunun en son sürümü için türkçe yama metnini dikkatinize sunuyoruz TurkceYama22.COM tamamen ücretsiz. Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız The Amazing Race. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Bu sayfada yazara ait türkçe yama şu şekilde yer almaktadır: THRUST, yakında bu oyun için diğer yazarlardan daha fazla dosya ekleyeceğiz.

Oyun için türkçe yama metni The Amazing Race (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 1 mb
Çeviri yazarları: THRUST
Oyun açıklaması:
The Amazing Race, aynı başlık altında popüler bir Amerikan TV programına dayanan bir Wii oyunudur. Küçük ekranlı orijinal filme benzer şekilde, katılımcılar dünyanın en egzotik yerlerinde birçok zorlukla karşılaşıyorlar.

İndirme sayısı:
9814
Yayın yılı:
2010





The Amazing Race oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) The Amazing Race dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales The Amazing Race klasörüne koyun.

3. Türkçe yama The Amazing Race ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


The Amazing Race oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve The Amazing Race içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Muhteşem Alex ile tanışın! Sınırsız hayal gücü ile bu dahi çocuk her şeyi maceraya dönüştürüyor!
Amazing Adventures: The Forgotten Ruins, Black Lantern Studios geliştirme ekibi ile gündelik yapımlarda (ara sıra oyuncular) uzmanlaşmış bir şirket olan PopCap Games arasındaki işbirliğinin bir
Wolfenstein II: The New Colossus – The Amazing Deeds of Captain Wilkins, Machine Games tarafından geliştirilen Wolfenstein II: The New Colossus adlı oyunun dördüncü DLCsidir.
Amacımızın kendi kültümüzü yaratmak ve geliştirmek olduğu çeşitli türlerin unsurlarını birleştiren bir simülasyon oyunu.
The Amazing Eternals for PC, 1993te kurulan Digital Extremes tarafından geliştirilen bir başka oyundur.
Yorumlar
Yorum ekle