Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Comix Zone Türkçe yama

03.07.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu test edilmiş türkçe yamayı yükledik Comix Zone. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Bu dosya rumuzlu yazara aittir DiGERATi.

Oyun için türkçe yama metni Comix Zone (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 15 mb
Çeviri yazarları: DiGERATi
Oyun açıklaması:
Comix Zone™da Sketch Turner, New Yorkta bir sanatçıdır. Bir gün Sketch çizim yapıyor ve büyük bir fırtına şehri tehdit ediyor. Sketchin görüntüsüne bir yıldırım çarpar ve onu hayata geçirir.

İndirme sayısı:
9115
Yayın yılı:
2009





Comix Zone oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Comix Zone dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Comix Zone klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Comix Zone ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Comix Zone oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Comix Zone içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Project X Zone 2, Resident Evil, Tekken, Megaman X, Devil May Cry veya Sakura Wars gibi popüler oyunlardan karakter ekibine liderlik edebileceğimiz jRPG taktik oyun serisinin ikinci bölümüdür.
NBA In the Zone 2000, Konami tarafından oluşturulan ve PS1de yayınlanan bir dizi basketbol oyununun beşinci bölümüdür.
WWF War Zone, World Wrestling Federation lisansını temel alan, güreşe adanmış bir spor oyunudur.
Zone of the Enders: The 2nd Runner Mars, Zone of the Enders serisindeki ikinci oyunun yeniden düzenlenmiş bir versiyonudur.
Danger Zone, bir oyuncunun olası en büyük kazalara ve hasara neden olmaya çalışan bir test sürücüsü rolünü üstlendiği bir arcade sürüş oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle