Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Mana Khemia: Alchemists of Al-Revis Türkçe yama

10.03.2022
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Mana Khemia: Alchemists of Al-Revis. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Şu anda mevcut türkçe yama PANiCDOX.

Oyun için türkçe yama metni Mana Khemia: Alchemists of Al-Revis (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 26 mb
Çeviri yazarları: PANiCDOX
Oyun açıklaması:
Sessiz bir ormanın derinliklerinde, Mana olarak bilinen bir oğlan ve kara bir kedinin yaşadığı bir ev vardı. Çocuğun akrabası yoktu ve kedi onun tek arkadaşıydı, ailesine ne kadar yakınsa o kadar yakındı.

İndirme sayısı:
8194
Yayın yılı:
2008





Mana Khemia: Alchemists of Al-Revis oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Mana Khemia: Alchemists of Al-Revis dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Mana Khemia: Alchemists of Al-Revis klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Mana Khemia: Alchemists of Al-Revis ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Mana Khemia: Alchemists of Al-Revis oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Mana Khemia: Alchemists of Al-Revis içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Winions: Champions of Mana, The Witcher Battle Arenayı oluşturmasıyla da bilinen Fuero Games tarafından ücretsiz olarak yayınlanan bir strateji oyunudur.
Akademik maceralarla dolu bir yıl daha geçirmek için Al-Revis Academyye geri dönün.
PSVdeki Atelier Shallie Plus: Alchemists of the Dusk Sea, PlayStation 3te bulunan Atelier Shallie: Alchemists of the Dusk Seanin geliştirilmiş bir sürümüdür.
AND, PSV ve iOS için Mana Adventures, bir fantezi dünyasında geçen bir aksiyon jRPGsidir.
On yıldaki ilk gerçek Mana devamı olan Mananın Şafağı, Mana Ağacı ve Mana Kılıcının arkasındaki efsanenin kökenlerini ortaya koyuyor.
Yorumlar
Yorum ekle