Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Endling Türkçe yama

02.04.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Endling. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Bu sayfada yazara ait türkçe yama şu şekilde yer almaktadır: DYNAMiCS140685, yakında bu oyun için diğer yazarlardan daha fazla dosya ekleyeceğiz.

Oyun için türkçe yama metni Endling (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 9 mb
Çeviri yazarları: DYNAMiCS140685
Oyun açıklaması:
Endling, hayatta kalma unsurlarıyla zenginleştirilmiş bir macera oyunudur. Yapım, daha önce King, Atari, Ubisoft ve Electronic Arts gibi şirketlerde çalışmış kişilerden oluşan bağımsız İspanyol Herobeat Studios ekibi tarafından geliştirildi.

İndirme sayısı:
9311
Yayın yılı:
2023





Endling oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Endling dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Endling klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Endling ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Endling oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Endling içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Young Souls, RPG unsurlarıyla zenginleştirilmiş bir kavga oyunudur. Yapım bağımsız stüdyo 1P2P tarafından geliştirildi ve The Arcade Crew tarafından yayınlandı.
The Shore, hayatta kalma korkularından alınan unsurlarla zenginleştirilmiş bir aksiyon macera oyunudur.
Windbound, RPG, macera ve hatta roguelike oyunlar gibi türlerden alınan unsurlarla zenginleştirilmiş bir hayatta kalma oyunudur.
Dark Moon, Realpolitiks, Kursk ve Deep Diving Simulator gibi yapımlarla tanınan bağımsız Polonya stüdyosu Jujubee tarafından geliştirilen, hayatta kalma unsurlarıyla zenginleştirilmiş gerçek zamanlı
Shattered: Tale of the Forgotten King, macera ve platform unsurlarıyla zenginleştirilmiş bir aksiyon RPGsidir.
Yorumlar
Yorum ekle