Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Builders of Egypt Türkçe yama

21.03.2022
Web sitemizden indirebileceğiniz oyunun en son sürümü için türkçe yama metnini dikkatinize sunuyoruz TurkceYama22.COM tamamen ücretsiz. Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Builders of Egypt. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Bu türkçe yama BAKA! sonraki sürümlerde de çalışacaktır.

Oyun için türkçe yama metni Builders of Egypt (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 4 mb
Çeviri yazarları: BAKA!
Oyun açıklaması:
Eskiden Hard Ancient Life olarak bilinen Builders of Egypt, Strategy Labsın ilk oyunudur. Firavun, Children of the Nile veya Caesar serisi gibi oyunları akla getiren klasik bir şehir kurma oyunudur.

İndirme sayısı:
8810
Yayın yılı:
2023





Builders of Egypt oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Builders of Egypt dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Builders of Egypt klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Builders of Egypt ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Builders of Egypt oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Builders of Egypt içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Robin Hood: Builders of Sherwood, bir aksiyon RPGsi ile bir şehir kurma strateji oyununun bir karışımıdır.
Predynastic Egypt, beğenilen Marble Agein bağımsız stüdyosu Clarus Victoria tarafından geliştirilen ve benzer bir tonda sürdürülen sıra tabanlı bir strateji oyunudur.
Çin İnşaatçıları, bizi tarihi Çine götüren bir şehir kurucu ekonomik stratejisidir.
Monument Builders: Titanic, Anuman Interactive tarafından geliştirilen karmaşık olmayan zaman yönetimi stratejileri döngüsünün Monument Builders: Eyfel Kulesinden sonra ikinci.
SWITCH ve PS4 için Dragon Quest Builders 2, popüler Dragon Quest serisinin başka bir yan ürünü ve aynı zamanda Dragon Quest Buildersın devamı niteliğindedir – iyi karşılanmış, 2016nın güçlü bir
Yorumlar
Yorum ekle