Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Centipede: Infestation Türkçe yama

03.09.2022
Web sitemizden indirebileceğiniz oyunun en son sürümü için türkçe yama metnini dikkatinize sunuyoruz TurkceYama22.COM tamamen ücretsiz. Oyun için türkçe yama sunuyoruz Centipede: Infestation! Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Bu sayfada yazara ait türkçe yama şu şekilde yer almaktadır: DiGERATi, yakında bu oyun için diğer yazarlardan daha fazla dosya ekleyeceğiz.

Oyun için türkçe yama metni Centipede: Infestation (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 5 mb
Çeviri yazarları: DiGERATi
Oyun açıklaması:
Böcekleri Bash!!! Maxin bahçeleri çorak araziye hayat veren Maisyyi savunmasına yardım edin. Dev mutasyona uğramış kırkayakları, örümcekleri, böcekleri, akrepleri, eşek arılarını ve daha fazlasını ezin.

İndirme sayısı:
9758
Yayın yılı:
2011





Centipede: Infestation oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Centipede: Infestation dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Centipede: Infestation klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Centipede: Infestation ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Centipede: Infestation oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Centipede: Infestation içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Oyun bitti dostum, oyun bitti! Kendinizi oyununuza uyarlayan sert, retro bir his ve derin bir hikayeye sahip bu aksiyon dolu, platform nişancı oyununda Nintendo DSdeki Aliens evrenine dalın.
Infestation: New Beginnings for PC, Hammerpoint Interactive stüdyosu tarafından geliştirilen kıyamet sonrası MMO oyununun bir yan ürünü.
Centipede ilk olarak 1980lerin başında oyun salonlarında çıkışını yaptı.
Atarinin Centipede® oyununu öğrenmesi kolaydır, ancak oyun ilerledikçe gerginlik acımasızca artar.
Infestation, çeşitli oyunlara büyük önem veren, araç tabanlı bir savaş ve keşif oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle