Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Street Fighter X Tekken Türkçe yama

21.04.2022
Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız Street Fighter X Tekken. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz.

Oyun için türkçe yama metni Street Fighter X Tekken (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 11 mb
Çeviri yazarları: DELiGHT
Oyun açıklaması:
Dövüş türünde iki lider arasında uzun zamandır beklenen rüya karşılaşması gerçek oluyor. Street Fighter X Tekken, her seriden ikonik karakterlerin ve dövüş oyunu tarihinin en sağlam karakter dizilişlerinden birinin yer aldığı en üst düzey takım maçı sunuyor.

İndirme sayısı:
8111
Yayın yılı:
2012





Street Fighter X Tekken oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Street Fighter X Tekken dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Street Fighter X Tekken klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Street Fighter X Tekken ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Street Fighter X Tekken oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Street Fighter X Tekken içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
En iyi sanal dövüş oyunu unvanı için Tekken ve Street Fighter serileri arasında yıllardır kıyasıya bir rekabet yaşanıyor.
PS1de yayınlanan Street Fighter EX2 Plus, atari makinelerinde yayınlanan Street Fighter EX2nin geliştirilmiş bir sürümüdür.
3D Street Fighter EX serisinin üçüncü bölümü, yeni dövüşçüleri karışıma eklerken önceki iki oyunun oyuncu kadrosunun çoğunu tutar.
Street Fighter: 30th Anniversary Edition, Street Fighter serisinden serinin 30.
Dövüş oyunlarının tartışmasız ağırlığı BÜYÜK bir şekilde geri döndü.
Yorumlar
Yorum ekle