Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Heaven Türkçe yama

22.07.2022
Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız Heaven. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Bu türkçe yama iCWT sonraki sürümlerde de çalışacaktır.

Oyun için türkçe yama metni Heaven (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 9 mb
Çeviri yazarları: iCWT
Oyun açıklaması:
Heaven, basit bir "göster ve tıkla" sistemi kullanan, derin kökleri Hristiyan inançlarına dayanan bir macera oyunudur. Oyuncu, ağzına kadar bulmacalarla dolu altı büyük yeri (önceden oluşturulmuş grafiklerde gösterilmiştir) ziyaret etme fırsatına sahip olacak.

İndirme sayısı:
10430
Yayın yılı:
2009





Heaven oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Heaven dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Heaven klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Heaven ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Heaven oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Heaven içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
PC için White Heaven, Anna adlı bir oyun yaratmasıyla tanınan bağımsız bir İtalyan stüdyosu Dreampainters tarafından geliştirilen bir oyundur.
Seasons of Heaven, bağımsız bir Fransız stüdyosu Any Arts Production tarafından geliştirilen bir aksiyon-macera oyunudur.
...Ve bizi ayartmaya götürmeyin Ama bütün mesele bu! Kendinizi şımartın.
French DK Project: The Last City of Heaven oldukça sıra dışı bir aksiyon oyunudur.
Groove Heaven, 2D platform, macera oyunu ve ritim oyununun unsurlarını birleştiren Nintendo 3DS konsol kullanıcıları için bir oyundur.
Yorumlar
Yorum ekle