Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Summoner 2 Türkçe yama

19.11.2022
Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız Summoner 2. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz.

Oyun için türkçe yama metni Summoner 2 (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 27 mb
Çeviri yazarları: DJiNN
Oyun açıklaması:
Summoner 2, en ilginç atari rol yapma oyunlarından birinin resmi devamıdır. Bu, Japon RPG türünün bir temsilcisi değil, aksiyona ve gerçek zamanlı düellolara çok daha fazla vurgu yapan bir oyun.

İndirme sayısı:
8944
Yayın yılı:
2002





Summoner 2 oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Summoner 2 dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Summoner 2 klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Summoner 2 ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Summoner 2 oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Summoner 2 içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Monster Kingdom: Jewel Summoner, Sonynin taşınabilir konsolu PlayStation Portable için stratejik unsurlara sahip bir Uzak Doğu rol yapma oyunudur.
Summoner, Volition tarafından geliştirilen ve PlayStation 2, PC ve Macte yayınlanan bir fantezi rol yapma oyunudur.
1888, Victoria İngiltere. Küçük oğlunun vahşice öldürülmesi ve karısı Emilynin bir vampir olarak yeniden doğmasıyla James Farrington, karanlığın bir yaratığı haline geldi.
Kısıtlı Alan, hem aksiyona hem de RPGye vurgu yapan bir aksiyon RPGsidir.
Siberpunk ve gotik korkunun ürkütücü bir birleşiminde diğer dünya güçlerinin buluştuğu, gelecekte geçen bir birinci şahıs, zindan tarama RPGsine girin.
Yorumlar
Yorum ekle