Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Wolcen: Lords of Mayhem Türkçe yama

09.10.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfaya girdiyseniz, büyük olasılıkla çalışan bir türkçe yama arıyorsunuz Wolcen: Lords of Mayhem. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Bu türkçe yama HOODLUM sonraki sürümlerde de çalışacaktır.

Oyun için türkçe yama metni Wolcen: Lords of Mayhem (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 10 mb
Çeviri yazarları: HOODLUM
Oyun açıklaması:
Wolcen: Lords Of Mayhem PC için açık, karanlık bir fantezi dünyasında geçen bir aksiyon RPGsidir. CryEnginei kullanma konusunda ortak bir tutku ve deneyimle bir araya getirilen genç geliştiricilerden oluşan Fransız stüdyo SolarFall Games tarafından yaratılmıştır.

İndirme sayısı:
8050
Yayın yılı:
2020





Wolcen: Lords of Mayhem oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Wolcen: Lords of Mayhem dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Wolcen: Lords of Mayhem klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Wolcen: Lords of Mayhem ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Wolcen: Lords of Mayhem oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Wolcen: Lords of Mayhem içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Bike Mayhem 2, iOS ve Android mobil cihazlar için 2014te piyasaya sürülen Bike Mayhem: Extreme Mountain Racingin devamı olarak XONE için tasarlanmış, bisikletle ilgili yandan ilerleyen bir arcade
Lords of the Fallenın karanlık bir fantezi dünyasında geçen üçüncü şahıs aksiyon-RPGnin devamı.
Monster Trucks Mayhem, başlık makinelerinden birinin direksiyonuna oturduğumuz nispeten zor bir yarış oyunudur.
Magic & Mayhem, Mythos Gameste bir ekip tarafından geliştirilen ve X-COM: Apocalypsede kullanılan motor tarafından desteklenen gerçek zamanlı bir strateji oyunudur.
Magic & Mayhem: The Art of Magic, 1994ün büyük hiti X-Com: UFO Defensein tasarımcısı Jullian Gallopun yarattığı Magic & Mayhemin devamı niteliğindedir.
Yorumlar
Yorum ekle