Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Empire TV Tycoon Türkçe yama

29.05.2023
Güncel ve çalışan bir türkçe yama arıyorsanız, Empire TV Tycoon, doğru yere geldiniz. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir iOTA.

Oyun için türkçe yama metni Empire TV Tycoon (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 2 mb
Çeviri yazarları: iOTA
Oyun açıklaması:
Empire TV Tycoon, Dreamsite Games tarafından yaratılan simülasyon unsurlarına sahip bir ekonomik strateji oyunudur. Oyun hem PC hem de mobil cihazlarda iOS ve Android sistemli olarak yayınlandı.

İndirme sayısı:
9042
Yayın yılı:
2015





Empire TV Tycoon oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Empire TV Tycoon dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Empire TV Tycoon klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Empire TV Tycoon ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Empire TV Tycoon oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Empire TV Tycoon içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
The Settlers: Rise Of An Empire The Eastern Realm, popüler ekonomi simülasyon serisinin altıncı bölümü olan The Settlers: Rise of an Empire PC için ilk resmi genişleme paketidir.
RollerCoaster Tycoon 4 Mobile, PCden bilinen kült seriye dayalı, mobil platformlarda (iOS/Android) kullanılabilen bir strateji ve ekonomik oyundur.
PC, AND ve iOSta yayınlanan RollerCoaster Tycoon Classic, mobil cihazlar için ekonomik bir stratejidir.
AxE: Alliance vs Empire, iOS ve Android sistemlerine sahip mobil cihazlara adanmış bir MMORPGdir.
Mad Games Tycoon 2, 2016nın ilk bölümünün yazarları olan bağımsız Eggode stüdyosu tarafından oluşturulan bir ekonomik stratejidir.
Yorumlar
Yorum ekle