Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Talisman Türkçe yama

11.02.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız Talisman. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Bu sayfada yazara ait türkçe yama şu şekilde yer almaktadır: PiZZA, yakında bu oyun için diğer yazarlardan daha fazla dosya ekleyeceğiz.

Oyun için türkçe yama metni Talisman (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 26 mb
Çeviri yazarları: PiZZA
Oyun açıklaması:
Talisman, çevrimiçi veya çevrimdışı olarak en fazla dört oyuncu için mükemmel bir fantezi karma tahta/rol yapma oyunudur. Oyun bir fantezi aleminde gerçekleşir ve haritanın animasyonlu yapımlarla 3D temsili yoluyla masa oyununa çok yakındır.

İndirme sayısı:
8131
Yayın yılı:
2023





Talisman oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Talisman dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Talisman klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Talisman ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Talisman oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Talisman içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Talisman: Origins, ikonik fantezi masa oyununun başka bir dijital versiyonudur, bu sefer yalnızca solo oyun için ve oyunun diğer bölümlerinden karakterler eşliğinde kampanyayı keşfetmeye odaklandı.
Happy Dungeons, işbirliği oyununa odaklanan bir fantezi hack-and-slash RPGdir.
Talisman: Digital Edition, Nomand şirketi tarafından geliştirilen bir oyundur.
Talisman Prologue, çığır açan Talisman masa oyununa dayanan bir oyun serisinin ilkidir.
PC, iOS ve AND için Talisman: The Horus Heresy, ikonik Warhammer evrenini popüler Talisman masa oyununun kurallarıyla birleştiren dijital bir tahta oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle