Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

City of Gangsters Türkçe yama

02.06.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfada türkçe yamayı indirebilirsiniz City of Gangsters. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Şu anda mevcut türkçe yama POSTMORTEM.

Oyun için türkçe yama metni City of Gangsters (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 25 mb
Çeviri yazarları: POSTMORTEM
Oyun açıklaması:
City of Gangsters, SomaSimden sıra tabanlı bir ekonomik strateji oyunudur. Oyun stüdyonun ilk oyunu değil, geliştiricilerin kataloglarında zaten başka strateji oyunları var (1849 ve Project Highrise).

İndirme sayısı:
9456
Yayın yılı:
2021





City of Gangsters oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) City of Gangsters dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales City of Gangsters klasörüne koyun.

3. Türkçe yama City of Gangsters ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


City of Gangsters oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve City of Gangsters içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Gangsterler 2, patronların patronu olma arayışında şiddetin ve açgözlülüğün hüküm sürdüğü bir zamanda, Yasak Amerikanın organize suç dünyasına hayat veriyor.
Victor Vran, Grand Ages: Rome, Omerta: City of Gangsters ve Tropico serisinin birkaç bölümü gibi yapımları yayınlamasıyla tanınan bir Bulgar stüdyosu olan Haemimont Gamesin fantezi ortamındaki
French DK Project: The Last City of Heaven oldukça sıra dışı bir aksiyon oyunudur.
"Japon Teşviki" genişleme paketi, gelişmekte olan gangsterlere yeni karakterler, hikaye, silahlar ve ara sahneler ile yepyeni ve heyecan verici tek oyunculu bir kampanya sunmanın yanı sıra Atlantic
Omerta: City of Gangsters, taktik unsurlarıyla zenginleştirilmiş bir Mafya strateji oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle