Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Middle-earth: Shadow of War The Mobile Game Türkçe yama

12.08.2022
Güncel ve çalışan bir türkçe yama arıyorsanız, Middle-earth: Shadow of War The Mobile Game, doğru yere geldiniz. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Bu sayfada yazara ait türkçe yama şu şekilde yer almaktadır: ZENiTH, yakında bu oyun için diğer yazarlardan daha fazla dosya ekleyeceğiz.

Oyun için türkçe yama metni Middle-earth: Shadow of War The Mobile Game (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 22 mb
Çeviri yazarları: ZENiTH
Oyun açıklaması:
Middle-earth: Shadow of War, mobil cihazlarda kullanılabilen bir savaş strateji oyunudur. Oyunun hikayesi, J.R.R. tarafından icat edilen Orta Dünyada geçiyor.

İndirme sayısı:
9463
Yayın yılı:
2017





Middle-earth: Shadow of War The Mobile Game oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Middle-earth: Shadow of War The Mobile Game dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Middle-earth: Shadow of War The Mobile Game klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Middle-earth: Shadow of War The Mobile Game ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Middle-earth: Shadow of War The Mobile Game oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Middle-earth: Shadow of War The Mobile Game içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Middle-earth: Shadow of Mordor PC, PS4 vb. için Lord of the Rings dünyasında geçen bir aksiyon oyunudur.
Middle Earth: Shadow of War, Monolith Productions adlı bir Amerikan stüdyosu tarafından geliştirilen, çok beğenilen bir açık dünya aksiyon oyunu olan Middle Earth: Shadow of Mordor adlı oyunun devamı
Middle-earth: Shadow of Mordor – PC, PS4 vb. için The Bright Lord, beğenilen aksiyon oyunu Middle-earth: Shadow of Mordorun ikinci büyük DLCsidir.
Desolation of Mordor, Monolith Productions tarafından geliştirilen Middle-earth: Shadow of Wara bir başka genişleme paketidir.
PC, PS4 ve XONE için Blade of Galadriel, Middle-earth: Shadow of War için bir genişletmedir.
Yorumlar
Yorum ekle