Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Arcomage Türkçe yama

22.11.2022
Bu test edilmiş türkçe yamayı yükledik Arcomage. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Bu türkçe yama FAiRLiGHT sonraki sürümlerde de çalışacaktır.

Oyun için türkçe yama metni Arcomage (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 19 mb
Çeviri yazarları: FAiRLiGHT
Oyun açıklaması:
Arcomage, aslen cRPG Might and Magic VII: For Blood and Honor and Might and Magic VIII: Day of the Destroyer oyununun bir parçası olan basit bir kart mini oyunudur.

İndirme sayısı:
10493
Yayın yılı:
2000





Arcomage oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Arcomage dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Arcomage klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Arcomage ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Arcomage oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Arcomage içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Might and Magic VIII: Day of the Destroyer, PC için efsanevi bir RPG serisi olan Might and Magicin sekizinci bölümüdür.
Magic: The Gathering Battlemage, ünlü kart oyunu Magic: The Gatheringin lisansına dayanan sıra tabanlı strateji oyunu ile RTSnin bir karışımıdır.
Heroes of Might & Magic Online, Heroes of Might & Magic serisinin bir MMO uyarlamasıdır.
Magic: The Gathering – AND ve iOS için Puzzle Quest, bir kart oyununun öğeleriyle zenginleştirilmiş, 3lü eşleştirme türünde bir bulmaca oyunudur.
Might and Magic serisinin başarılı bir şekilde yeniden canlandırılmasının ardından 3DO, oyunculara epik RPG serisinin başka bir bölümünü sunuyor.
Yorumlar
Yorum ekle