Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Art of Murder: FBI Confidential Türkçe yama

18.03.2023
Oyun için türkçe yama sunuyoruz Art of Murder: FBI Confidential! Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz.

Oyun için türkçe yama metni Art of Murder: FBI Confidential (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 9 mb
Çeviri yazarları: Lz0
Oyun açıklaması:
Bu, genç FBI ajanı Nicole Bonnetin hikayesidir. İlk görevi, kurbanların toplumun zenginleri ve önde gelenleri olarak hedef alındığı bir dizi ürkütücü cinayeti çözmektir.

İndirme sayısı:
9460
Yayın yılı:
2007





Art of Murder: FBI Confidential oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Art of Murder: FBI Confidential dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Art of Murder: FBI Confidential klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Art of Murder: FBI Confidential ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Art of Murder: FBI Confidential oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Art of Murder: FBI Confidential içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Murder by Numbers, açıkça özetlenen mantık unsurlarına sahip görsel bir roman macera oyunudur.
Bir kokteyl partisi, bir konak ve hain eylemler. Murder at Mystery Manor (veya [e-posta korumalı]), sekiz oyuncuya kadar çok oyunculu bir parti/gizem/inceleme oyunudur.
CSI: 3 Dimensions of Murder, popüler bir suç draması TV dizisi CSI: Crime Scene Investigationa dayanan bir macera oyunu serisinin başka bir bölümüdür.
En iyi FBI müfettişi Nicole Bonnet her zaman zor davaları alır! İpuçlarını ortaya çıkarmasına ve korkunç bir cinayetin ve gizemli bir adam kaçırma olayının ardındaki davayı çözmesine yardım edin.
The Outer Worlds: Murder on Eridanos, RPG The Outer Worldsün ikinci genişleme paketidir.
Yorumlar
Yorum ekle