Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Dreamscaper Türkçe yama

16.05.2022
Oyunun güncel sürümü için türkçe yamayı buradan indirebilirsiniz Dreamscaper. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz.

Oyun için türkçe yama metni Dreamscaper (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 8 mb
Çeviri yazarları: BRD
Oyun açıklaması:
Dreamscaper, The Binding of Isaac serisinden esinlenilmiş, aksiyon RPG ve rougelike unsurlarını birleştiren gerçeküstü bir oyundur. Afterburner Studios, yaratılmasından sorumludur.

İndirme sayısı:
8649
Yayın yılı:
2021





Dreamscaper oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Dreamscaper dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Dreamscaper klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Dreamscaper ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Dreamscaper oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Dreamscaper içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Bust-A-Move 3000, çok popüler ürün serisinden başka bir oyundur. Bunlar, mantıklı bir oyun ile basit bir atari oyununun unsurlarını birleştiren başlıklardır.
Super Meat Boy: Forever for PC, SWITCH vb., The Binding of Isaac ve Mew Genics gibi oyunların yaratıcısı olan Team Meat bağımsız stüdyosu tarafından geliştirilen başka bir oyundur.
The Binding of Isaac, rastgele oluşturulmuş bir yeraltında dolaştığımız roguelike bir nişancı oyunudur.
The Binding of Isaac: Repentance, popüler roguelike arcade oyunu The Binding of Isaac: Rebirthin (2011 hitinin geliştirilmiş bir versiyonu) 2014 sürümüne yapılan son eklentidir.
The Binding of Isaac: Afterbirth, 2011de The Binding of Isaacin geliştirilmiş bir versiyonu olan The Binding of Isaac: Rebirth from 2014ün PC, PS4 ve PSV sürümüne devasa bir genişleme (200 saatlik ek
Yorumlar
Yorum ekle