Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Tears of Themis Türkçe yama

28.06.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Güncel ve çalışan bir türkçe yama arıyorsanız, Tears of Themis, doğru yere geldiniz. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Bu sayfada yazara ait türkçe yama şu şekilde yer almaktadır: NAPALM, yakında bu oyun için diğer yazarlardan daha fazla dosya ekleyeceğiz.

Oyun için türkçe yama metni Tears of Themis (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 13 mb
Çeviri yazarları: NAPALM
Oyun açıklaması:
Tears of Themis, romantizm unsurlarına sahip bir mobil dedektif oyunudur. Oyun, mikro ödemeli, oynaması ücretsiz bir model kullanıyor ve Genshin Impact ile tanınan miHoYo stüdyosu tarafından geliştirildi.

İndirme sayısı:
8195
Yayın yılı:
2021





Tears of Themis oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Tears of Themis dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Tears of Themis klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Tears of Themis ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Tears of Themis oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Tears of Themis içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Zelda Efsanesi: Breath of the Wild 2, 1987de başlatılan oyun serisindeki bir sonraki taksittir ve bu da aksiyon ve mantık oyunlarının bir kombinasyonudur.
Crimson Tears, korkunç bir kaza sonucu tam bir labirente dönüşen fütüristik bir Tokyoda sizi silahlarla ve göğüs göğüse çarpışmalarla karşı karşıya getiren bir Dövüş RPGsidir.
Dragon Ball Z: PS3 ve X360 için Ultimate Tenkaichi, Crimson Tears ve Escape from Bug Island gibi oyunların yaratıcısı Spike tarafından geliştirildi.
Klasik Shining Force serisine dayanan bu aksiyon dolu macerada, Shildia kale kentinde geçmişinize dair hiçbir hatıranız olmadan Xion adında genç bir adam olarak uyanıyorsunuz.
Strikefleet Omega, Android tabanlı bir uzay savaşı stratejisidir. Prodüksiyon, mikro ödemeli ücretsiz bir model kullanıyor ve Harebrained Schemes stüdyosu tarafından geliştirildi.
Yorumlar
Yorum ekle