Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Tangle Tower Türkçe yama

08.10.2022
Web sitemizden indirebileceğiniz oyunun en son sürümü için türkçe yama metnini dikkatinize sunuyoruz TurkceYama22.COM tamamen ücretsiz. Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız Tangle Tower. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir THETA, yakında bu oyun için daha fazla dosya eklemeye çalışacağız!

Oyun için türkçe yama metni Tangle Tower (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 7 mb
Çeviri yazarları: THETA
Oyun açıklaması:
Tangle Tower, atari unsurlarıyla zenginleştirilmiş bir macera oyunudur. 2014te yayınlanan Detective Grimoireın devamı niteliğindedir. Macera sırasında oyuncu, bir cinayetin gizemini çözmek için isimsiz kaleyi keşfeder.

İndirme sayısı:
8728
Yayın yılı:
2019





Tangle Tower oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Tangle Tower dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Tangle Tower klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Tangle Tower ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Tangle Tower oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Tangle Tower içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Birkaç yıl önce Sim Tower sayesinde büyük bir gökdelenin inşaatçısı ve yöneticisi olabildik.
NAIRI: Tower of Shirin, insanların ve zeki hayvanların yaşadığı fantastik bir diyara taşındığımız, bulmaca unsurlarıyla zenginleştirilmiş klasik bir görsel roman macera oyunudur.
SteamWorldün robotik usta yarışına ev sahipliği yapan Cowbot Countyye hoş geldiniz!
Tower of Time, PC, AND ve iOS için yayınlanan bir fantezi rol yapma oyunudur.
iOS, AND vb.de yayınlanan Tower Dwellers, Polonyalı stüdyo ECC Games tarafından oluşturulan bir kule savunma strateji oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle