Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

The Adventures of Darwin Türkçe yama

28.04.2022
Oyunun güncel sürümü için türkçe yamayı buradan indirebilirsiniz The Adventures of Darwin. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz.

Oyun için türkçe yama metni The Adventures of Darwin (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 26 mb
Çeviri yazarları: DYNAMiCS140685
Oyun açıklaması:
Darwin (Darwinin Maceraları olarak da bilinir), atari ve mantık oyunlarına özgü öğeler içeren basit bir gerçek zamanlı stratejidir. Oyunun genel kuralları, Gamecube konsolunda yayınlanan Pikmin serisindeki oyunlarla benzerlik gösteriyor.

İndirme sayısı:
10269
Yayın yılı:
2007





The Adventures of Darwin oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) The Adventures of Darwin dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales The Adventures of Darwin klasörüne koyun.

3. Türkçe yama The Adventures of Darwin ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


The Adventures of Darwin oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve The Adventures of Darwin içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Adventures of Pip for PC, X360 vb., olağandışı bir arsa ve geleneksel olmayan bir karakter geliştirme sistemi ile gelen retro tarzı, iki boyutlu bir platform oyunudur.
Tiny Toon Adventures: Busters Bad Dream (Tiny Toon Adventures: Scary Dreams olarak da bilinir), temel olarak Gameboy Advance konsolunun genç kullanıcıları için oluşturulmuş basit bir iki boyutlu
AND, PSV ve iOS için Mana Adventures, bir fantezi dünyasında geçen bir aksiyon jRPGsidir.
PC ve XONE için Darwin Projesi, bağımsız bir Kanada stüdyosu olan Scavengers tarafından geliştirilen çok oyunculu Battle Royale benzeri üçüncü şahıs hayatta kalma savaş oyunudur.
The Incredible Adventures of Van Helsing: Final Cut, The Incredible Adventures of Van Helsing serisinin üç bölümünden oluşan bağımsız bir yapımdır.
Yorumlar
Yorum ekle