Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Madden NFL 15 Türkçe yama

18.02.2022
Bu sayfada türkçe yamayı indirebilirsiniz Madden NFL 15. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Bu dosya rumuzlu yazara aittir AHCU.

Oyun için türkçe yama metni Madden NFL 15 (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 17 mb
Çeviri yazarları: AHCU
Oyun açıklaması:
Madden NFL 15, en popüler spor video oyunu serilerinden birinin başka bir bölümüdür. Döngüdeki önceki oyunlarla tanınan ve Electronic Arts şirketine ait olan EA Tiburon stüdyosunda oluşturuldu.

İndirme sayısı:
9138
Yayın yılı:
2014





Madden NFL 15 oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Madden NFL 15 dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Madden NFL 15 klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Madden NFL 15 ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Madden NFL 15 oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Madden NFL 15 içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
PS4, XONE vb. için Madden NFL 17, efsanevi beyzbol oyuncusu, antrenörü ve yorumcusu John Maddenın adıyla anılan bir dizi spor oyununun bir başka bölümüdür.
PS4, X360 vb. için Madden NFL 16, Electronic Arts tarafından 1988den beri (1989da küçük bir ara vererek) 1993e kadar John Madden Football olarak bilinen Madden NFL serisinin yirmi yedinci tam
Madden NFL 23, EA Sports tarafından kurulan spor oyunları modeli doğrultusunda, bu durumda belirli bir disiplinin spor simülatörü, Amerikan futbolu.
Madden NFL 25, video oyunları tarihinde Amerikan futbolunun en popüler spor simülasyon döngülerinin 29.
Madden NFL 99, eleştirmenler ve oyuncular arasında nispeten soğuk bir karşılama ile karşılanan, döngünün önceki versiyonundan bilinen çözümlerin bir uzantısıdır.
Yorumlar
Yorum ekle