Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

NVIDIA VR Funhouse Türkçe yama

13.02.2022
Bu sayfada türkçe yamayı indirebilirsiniz NVIDIA VR Funhouse. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz.

Oyun için türkçe yama metni NVIDIA VR Funhouse (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 17 mb
Çeviri yazarları: SUPPLEX
Oyun açıklaması:
PCde yayınlanan NVIDIA VR Funhouse, çalışması için sanal gerçeklik gözlüğü gerektiren yedi mini oyunun bir derlemesidir. Prodüksiyon Lightspeed Studios tarafından yaratıldı ve oyuncu çeşitli cazibe merkezleriyle dolu bir eğlence parkına gidiyor.

İndirme sayısı:
10702
Yayın yılı:
2016





NVIDIA VR Funhouse oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) NVIDIA VR Funhouse dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales NVIDIA VR Funhouse klasörüne koyun.

3. Türkçe yama NVIDIA VR Funhouse ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


NVIDIA VR Funhouse oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve NVIDIA VR Funhouse içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
PS4 ve PCdeki Headmaster, sanal gerçeklik gözlükleri altında, kafamızla çeşitli hedeflere ateş ettiğimiz ve bunun için puan aldığımız bir tür geliştirilmiş mini oyundur.
Nintendo Land, popüler Nintendo oyun dünyalarına dayanan cazibe merkezleriyle dolu eğlenceli ve canlı bir sanal tema parkıdır.
eGames, nVidia ve Iridion Interactive ile birlikte ASK Homework, oyunculara on yıllık langırt oyunu getirdi.
EĞLENCE! EĞLENCE! Animal Park, tüm aile için bir hayvan parkına götürüldüğümüz mini atari oyunlarının bir derlemesidir.
Star Wars Galaxies: Jump to Lightspeed, ünlü MMOCRPG çevrimiçi oyunu Star Wars Galaxies: An Empire Dividedın ilk resmi uzantısıdır.
Yorumlar
Yorum ekle