Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Microsoft Classic Board Games Türkçe yama

15.01.2022
Oyun için türkçe yama sunuyoruz Microsoft Classic Board Games! Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek.

Oyun için türkçe yama metni Microsoft Classic Board Games (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 22 mb
Çeviri yazarları: PARADOX
Oyun açıklaması:
On iki klasik masa oyununu bilgisayar ekranlarına aktaran bir üründür. Bu yapım sayesinde sadece ülkemizde yaygın olarak bilinen dama, domino, satranç ve Çin oyunlarında değil, Uzakdoğudan daha çok doğuya özgü oyunlarda da bilgisayar başında oturup meşhur rahatlatıcı partiyi oynayabiliyoruz.

İndirme sayısı:
8329
Yayın yılı:
2000





Microsoft Classic Board Games oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Microsoft Classic Board Games dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Microsoft Classic Board Games klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Microsoft Classic Board Games ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Microsoft Classic Board Games oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Microsoft Classic Board Games içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Hoyle Puzzle and Board Games 2012, Encore Software stüdyosunun geleneksel tahta ve mantık oyunları hayranlarına hitap eden bir üretimidir.
Disney Classic Games: Aladdin and The Lion King, 1990lardan kalma iki klasik maceranın yeniden düzenlenmiş versiyonlarını içeren bir koleksiyon.
Spyglass Board Games, Satranç, Dama, Mancala ve Reversi gibi klasik tahta oyunlarına yeni ve eğlenceli bir bakış sunuyor.
Favorilerinizi Çalmak İçin İhtiyacınız Olan Her Şey Tüm favorileriniz burada.
50 Classic Games 3D, Alman geliştirici stüdyosu Cerasus Medianın Nintendo 3DS konsolunda en sevdikleri geleneksel kart, masa veya atari oyunlarına erişmek isteyen oyunculara yönelik bir ürünüdür.
Yorumlar
Yorum ekle