Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Chainsaw Warrior Türkçe yama

08.10.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Oyun için türkçe yama sunuyoruz Chainsaw Warrior! Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Türkçe yama dan temin edilebilir UNLEASHED.

Oyun için türkçe yama metni Chainsaw Warrior (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 19 mb
Çeviri yazarları: UNLEASHED
Oyun açıklaması:
En tehlikeli gizli görevleri üstlenmek için ordu tarafından sibernetik olarak değiştirilmiş eski bir özel kuvvet askeri olan aynı adı taşıyan Chainsaw Warriorın savaş botlarına adım atın.

İndirme sayısı:
9278
Yayın yılı:
2013





Chainsaw Warrior oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Chainsaw Warrior dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Chainsaw Warrior klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Chainsaw Warrior ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Chainsaw Warrior oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Chainsaw Warrior içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
AND, PC ve iOS platformlarında yayınlanan Chainsaw Warrior: Lords of the Night, Stephen Hand tarafından geliştirilen ve Games Workshop tarafından 1987 yılında piyasaya sürülen bir masa oyununun sanal
Air Warrior III, Air Warrior IInin heyecan verici görevlerini 4 yeni uçak, Pasifik ve Avrupada 6 yeni savaş kampanyası ve 3D grafikler için yerleşik bir hızlandırıcı ile birleştiriyor.
PC için Last Days of Old Earth, Auroch Digital tarafından geliştirilen ve iyi karşılanan Chainsaw Warrior serisi için popüler olan bir bilim kurgu sıra tabanlı 4X strateji oyunudur.
Grasshopper Manufacture, Kadokawa Games ve Warner Brother Interactive Entertainment, şekerli bir dokunuşla yeni bir zombi aksiyon oyunu sunmaktan gurur duyuyor!
Shadow Warrior Classic Redux, 1997deki ikonik Shadow Warriorın yenilenmiş bir versiyonu olan bir aksiyon oyunu ve FPS melezidir.
Yorumlar
Yorum ekle