Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Enigmatis 3: The Shadow of Karkhala Türkçe yama

06.02.2023
Bu test edilmiş türkçe yamayı yükledik Enigmatis 3: The Shadow of Karkhala. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Türkçe yama dan temin edilebilir dEViATED, yakında bu oyun için daha fazla dosya eklemeye çalışacağız!

Oyun için türkçe yama metni Enigmatis 3: The Shadow of Karkhala (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 11 mb
Çeviri yazarları: dEViATED
Oyun açıklaması:
Enigmatis 3: The Shadow of Karkhala, PS4, PC vb. için piyasaya sürülen bir araştırma macera/gizli nesne oyunudur. Başlık, Polonyalı stüdyo Artifex Mundi tarafından 2011de başlatılan ve bu franchise sayesinde bir hale gelen serinin üçüncü bölümüdür.

İndirme sayısı:
9635
Yayın yılı:
2016





Enigmatis 3: The Shadow of Karkhala oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Enigmatis 3: The Shadow of Karkhala dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Enigmatis 3: The Shadow of Karkhala klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Enigmatis 3: The Shadow of Karkhala ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Enigmatis 3: The Shadow of Karkhala oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Enigmatis 3: The Shadow of Karkhala içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Maple Creekteki korkunç olayların üzerinden iki yıl geçti. Bu olaylara tanık olan başkahraman için geçtiğimiz aylar, trajedinin ana faili olan şeytani vaizin peşinden aralıksız bir kovalamaca geçti.
9th Dawn III: Shadow of Erthil, 2012de piyasaya sürülen bir dizi retro aksiyon RPGsinin üçüncü bölümüdür.
Precursor Games bugün ilk projesi Shadow of the Eternalsı tanıtıyor.
Castlevania: PC, PS3 ve X360 için Lords of Shadow 2, Mercury Steam stüdyosu tarafından başlatılan modern Castlevania serisinin ikinci bölümüdür.
PC, XONE, AND, WP ve iOSta yayınlanan Enigmatis: The Ghosts of Maple Creek, geniş bir kitleye hitap eden klasik bir macera oyunu ile "gizli nesne" bulmacalarının bir karışımıdır.
Yorumlar
Yorum ekle