Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Dance Central 3 Türkçe yama

06.05.2023
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Bu sayfada oyunun güncel ve çalışan türkçe yamalarını bulacaksınız Dance Central 3. Türkçe yama oyunu çevirmene izin verecek. Daha fazla bilgi ve aşağıdaki indirme bağlantısı.

Oyun için türkçe yama metni Dance Central 3 (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 16 mb
Çeviri yazarları: ICU
Oyun açıklaması:
Dance Central 3, Xbox 360 için Kinectteki en yüksek puanlı, en çok satan dans serisinin en son bölümüdür. Dance Central 3 ile Harmonix, eleştirmenlerce beğenilen Dance Central oyununu yeni, yenilikçi çok oyunculu modlarla bir sonraki seviyeye taşıdı.

İndirme sayısı:
8881
Yayın yılı:
2012





Dance Central 3 oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Dance Central 3 dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Dance Central 3 klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Dance Central 3 ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Dance Central 3 oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Dance Central 3 içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Müzik oyunu kategorisindeki en sıcak devrim ve en çok satan video oyunu, arcade köklerine ve şimdi Dance Dance Revolution SuperNOVA ile PlayStation®2ye geri dönüyor.
DanceDanceRevolution® X: En sıcak devrimin ve en çok satan dans video oyununun 10.
Dance Party: Dance X-Treme, öncelikle PC platformu için tasarlanmış dans oyunları türünün birkaç temsilcisinden biridir.
BlazBlue: Central Fiction, ünlü iki boyutlu dövüş oyunları serisinin bir başka bölümüdür.
Kinectte en çok satan dans oyununun devamı için hazırlanın! Muhteşem bir film müziği, en iyi rutinler ve yepyeni çok oyunculu özelliklerle Dance Central 2 partinizi başlatıyor!
Yorumlar
Yorum ekle