Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Falling Skies: The Game Türkçe yama

26.03.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Oyunun güncel sürümü için türkçe yamayı buradan indirebilirsiniz Falling Skies: The Game. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Şu anda mevcut türkçe yama STATiC.

Oyun için türkçe yama metni Falling Skies: The Game (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 21 mb
Çeviri yazarları: STATiC
Oyun açıklaması:
Popüler TNT bilim kurgu dizisi Falling Skiesa dayanan Falling Skies: The Game, Espheni uzaylıları tarafından harap edilmiş bir dünyada geçiyor. 3.

İndirme sayısı:
10154
Yayın yılı:
2014





Falling Skies: The Game oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Falling Skies: The Game dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Falling Skies: The Game klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Falling Skies: The Game ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Falling Skies: The Game oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Falling Skies: The Game içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Skies of Fury, Seed Interactive tarafından geliştirilen bir arcade uçuş simülatörüdür.
Made in Abyss: Binary Star Falling into Darkness, Akihito Tsukushinin mangasına ve onun TV dizisi uyarlamasına dayanan bir aksiyon RPGsidir.
PC için Sunless Skies, iyi karşılanan Sunless Seanin doğrudan bir devamıdır.
Old Skies klasik bir macera oyunudur. Game, AVowed ve Blackwell Serisi gibi başlıklarla bilinen Wadjet Eye Games Studio tarafından geliştirildi.
Falling Frontier, Homeworld ve Hegemony: Iron Legionsa benzer bir tarzda gerçek zamanlı bir uzay stratejisidir (RTS), ancak uzay savaşının gerçekçi bir tasvirine çok daha fazla odaklanır.
Yorumlar
Yorum ekle