Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Super Little Acorns 3D Turbo Türkçe yama

05.01.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Oyun için türkçe yama sunuyoruz Super Little Acorns 3D Turbo! Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Daha fazla bilgi ve aşağıdaki indirme bağlantısı.

Oyun için türkçe yama metni Super Little Acorns 3D Turbo (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 10 mb
Çeviri yazarları: REVENGE
Oyun açıklaması:
Super Little Acorns, akıllı telefonlar ve tabletler için en çok satan uygulamalar listesine giren bir oyundur. Başarı dalgasında, Pixel Toysdaki geliştirme ekibi, Nintendo 3DS taşınabilir konsola dönüştürmeyi hazırlamaya karar verdi.

İndirme sayısı:
10819
Yayın yılı:
2013





Super Little Acorns 3D Turbo oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Super Little Acorns 3D Turbo dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Super Little Acorns 3D Turbo klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Super Little Acorns 3D Turbo ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Super Little Acorns 3D Turbo oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Super Little Acorns 3D Turbo içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Guacameleenin zamanı geldi! DrinkBox Studios bugün ödüllü aksiyon platformunu PlayStation 4 sistemine, Microsofttan Xbox One hepsi bir arada oyun ve eğlence sistemine, Xbox 360 oyun ve eğlence
Capcom arcade klasiği, Super Street Fighter II Turbo HD Remixin hem PLAYSTATION® Networke hem de Xbox LIVEa gelmesiyle yepyeni bir görünüme kavuşuyor.
Super Blackjack Battle II, doğrudan ikonik Street Fighter serisinden alınan stil ve atmosferle zenginleştirilmiş Blackjack oyununun bir simülasyonudur.
Düğmeleri ezenler, dikkat: Efsanevi kombo tabanlı turnuva dövüşçüsü Game Boy Advancede gösterişli, yumruklarını havaya kaldıran bir tarzda çıkıyor.
Turbo: Super Stunt Squad, yaklaşan filmden süper güçlü karakter ekibini içeren yüksek hızlı bir aksiyon oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle