Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Jezyk Polski w ZOO Türkçe yama

24.05.2022
Hoşgeldiniz TurkceYama22.COM! Oyunun güncel sürümü için türkçe yamayı buradan indirebilirsiniz Jezyk Polski w ZOO. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Bu dosya rumuzlu yazara aittir PANiCDOX.

Oyun için türkçe yama metni Jezyk Polski w ZOO (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 23 mb
Çeviri yazarları: PANiCDOX
Oyun açıklaması:
ZOOda Lehçe dili, ilkokulda heceleme sorunu yaşayan kullanıcılar için hazırlanmış bir pozisyondur. Oyun, birçok örnekle zor olan konuları uygulamanıza ve yazım kurallarına aşina olmanıza olanak tanır.

İndirme sayısı:
9125
Yayın yılı:
2001





Jezyk Polski w ZOO oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Jezyk Polski w ZOO dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Jezyk Polski w ZOO klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Jezyk Polski w ZOO ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Jezyk Polski w ZOO oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Jezyk Polski w ZOO içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Hoyle Puzzle and Board Games 2012, Encore Software stüdyosunun geleneksel tahta ve mantık oyunları hayranlarına hitap eden bir üretimidir.
Güney Koreli stüdyo PiedPipers Team tarafından geliştirilen Plebby Quest: The Crusades, ortaçağ dünyasının hükümdarlarından biri olmanıza ve seçtiğiniz ülkeyi yönetmenize olanak tanır.
Rexio ve yazım yazılımı ilkokul öğrencilerine yöneliktir ve zorunlu müfredata göre gerekli olan yazım ile ilgili tüm bilgileri içerir.
Krolik Bystrzak: En küçükler için İngilizce, 4 ila 7 yaş arası çocuklara adanmış, başrolde hayvan başlıklı bir başka yapımdır.
Amiral gemisi kayak serisinin bir sonraki bölümü ve Polonya oyun pazarının şüphesiz başarısı (Ski Jumpingin önceki iki baskısı toplamda 265 binin üzerinde sattı).
Yorumlar
Yorum ekle