Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

The Terminator: SkyNET Türkçe yama

08.08.2022
Web sitemizden indirebileceğiniz oyunun en son sürümü için türkçe yama metnini dikkatinize sunuyoruz TurkceYama22.COM tamamen ücretsiz. Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız The Terminator: SkyNET. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Bu sayfada yazara ait türkçe yama şu şekilde yer almaktadır: KaSS, yakında bu oyun için diğer yazarlardan daha fazla dosya ekleyeceğiz.

Oyun için türkçe yama metni The Terminator: SkyNET (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 19 mb
Çeviri yazarları: KaSS
Oyun açıklaması:
PC DOSta bulunan Terminatör: SkyNET, bir bilim kurgu birinci şahıs nişancı oyunudur. İkonik The Terminator serisine dayanan serinin son bölümüdür.

İndirme sayısı:
9699
Yayın yılı:
1996





The Terminator: SkyNET oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) The Terminator: SkyNET dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales The Terminator: SkyNET klasörüne koyun.

3. Türkçe yama The Terminator: SkyNET ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


The Terminator: SkyNET oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve The Terminator: SkyNET içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Genel Bakış: İnsan ve makine arasındaki kaçınılmaz savaş başladı.
The Terminator: Future Shock on PC DOS, Bethesda Softworks tarafından geliştirilen The Terminator lisansına dayalı video oyunları serisinden bir başka birinci şahıs aksiyon oyunudur.
PC DOS için Terminatör, James Cameronın 1984 filminin ilk bilgisayar uyarlamasıdır.
Makineler geçmişte başka bir Terminatör gönderir, bu sefer öncekinden çok daha gelişmiş.
PC DOStaki Terminator 2029, James Cameronın tanınmış bilim kurgu filmi The Terminatora dayanan bir siberpunk birinci şahıs nişancı oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle