Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Full Bloom Türkçe yama

13.10.2022
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Full Bloom. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz. Bu sayfada yazara ait türkçe yama şu şekilde yer almaktadır: ASA, yakında bu oyun için diğer yazarlardan daha fazla dosya ekleyeceğiz.

Oyun için türkçe yama metni Full Bloom (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 21 mb
Çeviri yazarları: ASA
Oyun açıklaması:
Full Bloom, Playdom stüdyosunun sıradan oyunların hayranlarına hitap eden bir başka prodüksiyonudur. Bu sefer, flora yetiştiriciliğinin tüm meraklıları arasındaki rekabetle ünlü Bloomington kasabasındaki küçük bir bahçenin varisi rolünü oynuyoruz.

İndirme sayısı:
9479
Yayın yılı:
2012





Full Bloom oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Full Bloom dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Full Bloom klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Full Bloom ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Full Bloom oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Full Bloom içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Winx Club: Bloom Birthday, özellikle küçük kızlar için tasarlanmış bir oyundur.
OPUS: Echo of Starsong, çeşitli bulmacaları çözmenin yanı sıra, iki kahramana sayısız siyasi çatışmanın kaynağı olan değerli bir maddeyi elde etmede eşlik ettiğimiz ve kendisinin ve tüm evrenin
Catherine: Full Body, Xbox 360 ve PlayStation 4te piyasaya sürülen benzersiz mantık-macera oyununun genişletilmiş ve yenilenmiş bir versiyonudur.
Bloom: Memories for PC, vurgulanmış bir anlatıma sahip ve bağımsız bir geliştirici olan Studio Fawn tarafından oluşturulmuş orijinal bir aksiyon RPGsidir.
"Full Throttle: Hell On Wheels", 1995teki "Full Throttle" aksiyonunun unsurlarıyla kült maceranın ikinci kısmıdır.
Yorumlar
Yorum ekle