Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

EA Playground Türkçe yama

07.03.2023
Bu sayfada türkçe yamayı indirebilirsiniz EA Playground. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Bu sayfada yazara ait türkçe yama şu şekilde yer almaktadır: Dual Crew, yakında bu oyun için diğer yazarlardan daha fazla dosya ekleyeceğiz.

Oyun için türkçe yama metni EA Playground (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 7 mb
Çeviri yazarları: Dual Crew
Oyun açıklaması:
EA Playground™, mahallenizdeki oyun alanının coşkusunu yakalar. Oyunu alıp oynaması kolaydır ve çocuklar, arkadaşlar, ebeveynler ve hatta büyükanne ve büyükbabalar için çok eğlencelidir.

İndirme sayısı:
9719
Yayın yılı:
2007





EA Playground oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) EA Playground dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales EA Playground klasörüne koyun.

3. Türkçe yama EA Playground ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


EA Playground oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve EA Playground içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Urban Trial Playground, oyuncunun bir deneme motosikletini kontrol ettiği bir yarış ve platform oyununun bir karışımıdır.
Dog Playground, özellikle genç oyuncular için tasarlanmış, eğitici değeri olan bir aile oyunudur.
Petz Sports: Dog Playground, Nintendogs serisine büyük ölçüde benzeyen Ubisoft Petz oyun serisinin bir başka bölümüdür.
People Playground, görevimizin talihsiz karakterlerin olağanüstü ölümlerini düzenlemek olduğu alışılmadık bir bulmaca simülasyon oyunudur.
PC için Zombie Playground, oyuncuları bir canavar ordusuyla savaşan çocuk rollerine sokan, işbirliğine yönelik bir aksiyon oyunudur.
Yorumlar
Yorum ekle