Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Strategic Command: American Civil War Türkçe yama

08.06.2022
Güncel ve çalışan bir türkçe yama arıyorsanız, Strategic Command: American Civil War, doğru yere geldiniz. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Bu türkçe yama SZOPKA sonraki sürümlerde de çalışacaktır.

Oyun için türkçe yama metni Strategic Command: American Civil War (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 26 mb
Çeviri yazarları: SZOPKA
Oyun açıklaması:
Stratejik Komuta: Amerikan İç Savaşı, 2002de başlayan bir diziyi temsil eden karmaşık bir sıraya dayalı stratejidir. Oyun Fury yazılım ekibi tarafından geliştirilmiştir, bu türde uzmanlaşmış bir şirket olan Slitherine tarafından yayınlandı.

İndirme sayısı:
10575
Yayın yılı:
2022





Strategic Command: American Civil War oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Strategic Command: American Civil War dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Strategic Command: American Civil War klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Strategic Command: American Civil War ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Strategic Command: American Civil War oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Strategic Command: American Civil War içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Açıklama American Civil War™: Gettysburgdaki aksiyona dalın ve Little Round Top ve Picketts Charge gibi ünlü çatışmalardan ilham alan ayrıntılı 3D savaş alanlarının ihtişamını yaşayın.
Amerikan İç Savaşı, Amerikan İç Savaşının gerçeklerini bilgisayara aktarmaya yönelik bir başka girişimdir.
Strategic Command: World War I, Birinci Dünya Savaşının tüm aşamalarını gerçekçi bir şekilde sunan kapsamlı bir sıra tabanlı strateji oyunudur.
Stratejik Komuta İkinci Dünya Savaşı: World at War, eylemi II. Dünya Savaşı sırasında belirlenen kapsamlı bir sıra tabanlı strateji oyunudur.
PC için Ironclads 2: American Civil War, 2008 yılında bir Rus stüdyosu Totem Games tarafından başlatılan deniz strateji oyunları serisinin tam teşekküllü ikinci bölümüdür.
Yorumlar
Yorum ekle