Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Brick Em All Türkçe yama

04.10.2022
Bu sayfada türkçe yamayı indirebilirsiniz Brick Em All. Bu oyun için türkçe yama kullanarak oyunu Türkçe ye çevirebileceksiniz. Bu dosya rumuzlu yazara aittir EMBRACE.

Oyun için türkçe yama metni Brick Em All (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 14 mb
Çeviri yazarları: EMBRACE
Oyun açıklaması:
Hepsini tuğlala! Başlık her şeyi açıklıyor. Oyuncunun amacı, zıplayan bir topla her tuğlayı yok eden seviyelerden geçmektir. Tamam, çok basit!

İndirme sayısı:
8523
Yayın yılı:
2006





Brick Em All oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Brick Em All dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Brick Em All klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Brick Em All ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Brick Em All oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Brick Em All içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
KrissX, basit mantık oyunlarını sevenlere ve karakterlere hitap eden bir yapım.
SUPERHOT, PC, XONE vb. için alışılmadık bir FPP shooter oyunudur. Oyun, Piotr Iwanicki liderliğindeki Blue Brick stüdyosu tarafından 2013 yılında 7DFPS Challenge sırasında geliştirildi.
Brick Rigs, bağımsız bir geliştirici Lukas Rustemeyer tarafından oluşturulmuş bir simülatördür.
Bu sandbox shooter, oyuncuların her zaman hayal ettikleri dünyaları ve haritaları tuğla tuğla oluşturmalarına olanak tanır.
Rugby Challenge 2006, tüm dünyada giderek daha fazla hayran kazanmaya devam eden oldukça acımasız bir spor olan rugbynin sanal bir simülasyonudur.
Yorumlar
Yorum ekle