Показать меню
Ana sayfa Geri bildirim

Sideway: New York Türkçe yama

27.10.2022
Bu sayfaya geldiyseniz, türkçe yama arıyor olmalısınız Sideway: New York. Buradan oyun sürümü 1.0 ve üstü için türkçe yama indirebilirsiniz.

Oyun için türkçe yama metni Sideway: New York (oyunun tam çevirisi)
Boyut: 25 mb
Çeviri yazarları: EXTALiA
Oyun açıklaması:
Bulmaca çözmedeki hünerinizin yaşam ve ölüm arasındaki farkı yarattığı çarpık bir grafiti dünyasında savaşın! Şimdiye kadar yaratılmış en eşsiz ve görsel olarak en çekici 3D oyun dünyalarından birine atlayın.

İndirme sayısı:
8420
Yayın yılı:
2011





Sideway: New York oyunu için Türkçe yama yükleniyor:

1. Türkçe yama(TR) Sideway: New York dosyasını indirin.

2. Dosyaları DISK:locales Sideway: New York klasörüne koyun.

3. Türkçe yama Sideway: New York ayarlayın.

4. Oyunu başlatın.


Sideway: New York oyunu için tam Türkçe yama. Oyundaki metinleri, altyazıları, arayüz öğelerini çevirir ve oyundaki Türkçeyi etkinleştirir.
Türkçe yama, oyuna zaten entegre edilmiş bir çeviriyi etkinleştirebilir ve Sideway: New York içine ek bir çeviri yükleyebilir. Ayrıca Türkçe yama da ekleri vardır. lang=eng lang=tr çeviri satırlarının değiştirildiği ini dosyaları. Türkçe yama, profesyonel bir çevirmen topluluğu tarafından oluşturulmuştur ve çeviri kalitesi en iyilerden biridir.
Внимание! Только зарегистрированным пользователям доступна ссылка на скачивание.
Önergeler
Spider-Man: Battle for New York, dünyayı bir kez daha kurtarmak zorunda olan Spider-Manin bir başka macerasıdır.
New York Bus Simulator, dünyanın en ünlü şehirlerinden biri olan New Yorkun sokaklarında dolaştığımız bir şehir içi otobüs simülatörüdür.
New York Taxi, bir Alman yapımcı tarafından yayınlanan bir dizi nispeten basit yarıştan dördüncü oyunudur.
New York Times Crossword Puzzles, ünlü New York Timesta yayınlanan 1000den fazla bağımlılık yapan bulmaca koleksiyonudur.
Vampire: The Masquerade Shadows of New York, 2019 görsel roman oyunu Vampire: The Masquerade Coteries of New Yorka yönelik bağımsız bir özellik genişletmesidir.
Yorumlar
Yorum ekle